Τρόποι & Έξοδα Αποστολής

Τρόποι και έξοδα αποστολής

 

Για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις εξόδων αποστολής και επιβαρύνσεων:

 

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται με COURIER σε όλη την Ελλάδα.

 

Οι αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας, επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2,50€ και το κόστος της αντικαταβολής 3,00€ επιπλέον.

Τα έξοδα αποστολής και το κόστος της αντικαταβολής προστίθενται στο τελικό ποσό πληρωμής και αναγράφονται ευκρινώς στην τελική φόρμα παραγγελίας.

 

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας κατασκευής ή πολλών τεμαχίων, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

 

Δωρεάν μεταφορικά – έξοδα αποστολής, για αγορές άνω των 40 ευρώ.

 

Κάντε τις αγορές σας, συμπληρώστε συνολική αξία προϊόντων άνω των 40€ στην παραγγελία σας και κερδίστε δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα της αποστολής.

Για όλες τις αγορές σας σε καθαρή αξία προϊόντων άνω των 40€ έχετε δωρεάν αποστολή παραγγελίας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 15 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία που το παραλάβατε με τον παρακάτω τρόπο:

 

Με επιστροφή του στην εταιρεία και πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων.

 

Η dimanddor.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τη επιστροφή σας με εταιρεία ταχυμεταφορών με χρέωση μόνο €3. Απλά ζητήστε από την εταιρεία ταχυμεταφορών χρέωση παραλήπτη και το ποσό θα αφαιρεθεί από την συνολική αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων σας. Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος. Αν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη εταιρία μεταφοράς η χρέωση είναι σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της εταιρείας που χρησιμοποιήσατε.

 

Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε την εταιρεία ταχυμεταφορών με χρέωση παραλήπτη για τη Ελλάδα, και για το εξωτερικό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η εταιρεία δεν αναγνωρίζει το κόστος επιστροφής.

 

Δυνατότητες επιστροφής: α) πιστωτικό β) επιστροφή χρημάτων. Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα θα πιστωθούν ξανά τα χρήματα στην κάρτα σας. Σε περίπτωση αντικαταβολής παρακαλούμε στείλτε μας έναν τραπεζικό σας λογαριασμό για να σας καταθέσουμε τα χρήματα εντός 14 εργάσιμων ημερών. Το προϊόν οφείλετε να το επιστρέψετε στην ίδια καλή κατάσταση όπως το παραλάβατε, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια σήμανσης.Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν συμπληρώνετε το ειδικό «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε στη συσκευασία παραλαβής του προιόντος, στην παρακάτω διεύθυνση:

 

dimanddor.gr
Αγίου Βασιλείου 7,
Περιστέρι 121 34

 

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημα σας. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσης του.

 

Η dimanddor.gr θέλοντας συνεχώς να βελτιώνει τις υπηρεσίες της απέναντί στους πελάτες της σας δίνει την δυνατότητα να υποβάλετε οποιαδήποτε παρατήρηση ή παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.