Πληρωμές & Ασφάλεια

Οι τρόποι μας για πληρωμή

 

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα για την ολοκλήρωση των αγορών σας είναι οι εξής:

 

1) Αντικαταβολή
2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
3) Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

 

Αντικαταβολή

 

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με COURIER για την παράδοση των παραγγελιών σας. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με την παράδοση της στο υπάλληλο της μεταφορικής.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Σαν εναλλακτική λύση προβλέψαμε ως επιπλέον τρόπο πληρωμής του ηλεκτρονικού καταστήματος την πληρωμή με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

IBAN Τράπεζας:

 

Μετά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας αποστέλλετε με email info@dimanddor.gr την τραπεζική απόδειξη πληρωμής.

 

Πληρωμή με κάρτα

 

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η Vivawallet είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Vivawallet είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Vivawallet γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η Vivawallet υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή